Sejdiu: Vendimi i NATO-s, sinjal pozitiv

12/06/2009 15:50

Presidenti kosovar Fatmir Sejdiu e ka mirepritur vendimin e vendeve anetare te NATO-s per te reduktuar trupat e KFOR-it ne Kosove.

Sipas Sejdiut, ky vendim i miratuar diten e djeshme tregon se ne shtetin e ri po konsolidohet stabiliteti.

“Eshte nje sinjal pozitiv qe tregon se ne Kosove ka stabilitet dhe se vendi eshte ne rrugen e duhur”, ka deklaruar Sejdiu.

Top Channel