Cekia nuk do te reduktoje trupat ne Kosove

12/06/2009 11:40

Republika e Cekise nuk do ta reduktoje numrin e ushtareve ne Kosove dhe vitin e ardhshem do te dergoje serish 550 trupa.

Lidhur me vendimin e NATO-s per reduktimin e trupave te KFOR-it, ministri i Mbrojtjes, Martin Bartak thote se kjo nuk ka ndikim mbi kontigjentin cek.

“Ne e kemi mandatin sic e kemi miratuar ne qeveri dhe ia kemi derguar parlamentit, deri 550 ushtare per vitin 2010”, ka thene Bartak per te perditshmen “Pravo”.

Top Channel