Hyseni ne New York, lobim per pavaresine e Kosoves

25/05/2009 09:55

Shefi i diplomacise kosovare, Skender Hyseni, ndodhet ne New York, ku do te zhvilloje takime me delegacione te vendeve qe ende nuk e kane njohur pavaresine e Kosoves.

Duke patur si qellim lobimin per njohjen e vendit tij, Hyseni parashikohet te zhvilloje rreth 30 takime.

Gjate ketyre takimeve, ministri Hyseni do te flase per progresin e Kosoves, si dhe do te kerkoje qe kjo ceshtje te jete ne axhenden e vendeve bashkebiseduese.

Top Channel