Tetove, studentet e USHT apel qeverise

22/05/2009 15:35

Studentet e Universitetit Shteteror te Tetoves, ne Maqedoni, kerkuan sot nga qeveria e Shkupit qe t’iu pergjigjet kerkesave te tyre dhe te ndryshoje qendrimin ndaj USHT.

Studentet i jane drejtuar ne vecanti zevendeskryeministrit Abdylaqim Ademi, qe t’i kushtoje vemendje kushteve te tyre, ne te kundert kane paralajmeruar me pershkallezim te protestave.

“Kerkojme nga Ministria e Arsimit qe brenda javes se ardhshme te ndryshoje qendrimin ndaj USHT dhe te rishikoje buxhetin per vitin 2009. Ne te kundert ne do te vazhdojme protestat per te mbrojtur interesat tona”, ka deklaruar zedhenesi i Parlamentit te studenteve te USHT-se, Ylber Jahiu.

Top Channel