LDK: Zgjedhjet, nga institucionet vendase

22/05/2009 17:45

Ne Kosove, sekretari i pergjithshem i LDK-se, Rame Manaj ka deklaruar se zgjedhjet vendore qe pritet te mbahen kete vjeshte duhet te organizohen nga institucionet kosovare.

Manaj ka theksuar se bashkesia nderkombetare duhet te jete e pranishme ne kete proces, por vetem ne cilesine e vezhguesit dhe monitoruesit te zgjedhjeve.

Me tej Manaj ka vleresuar edhe angazhimin e presidentit Sejdiu qe ka nisur bisedimet me kryetaret e partive per caktimin e dates se zgjedhjeve.

Top Channel