“NYT”, tjeter investigim per armatimin

20/05/2009 23:35

“New York Times” i rikthehet Afganistanit dhe me nje tjeter investigim nga i njejti gazetar qe denoncoi ceshtjen e fishekeve ne Shqiperi.

C.G. Chivers tashme zbulon se jane armet dhe municionet qe amerikanet blejne dhe dergojne ne Afganistan, ato qe mbajne gjalle konfliktin ne kete vend dhe me te cilat talebanet luftojne kunder forcave aleate.

Stampat ne fisheke dhe arme jane provat qe vertetojne tezen e gazetarit.

Municionet, qe sipas tij vijne nga Cekia, jane cuar pikerisht nga firma “AEY” e Efraim Diverolit.

Top Channel