UNDP: Ceshtjet sociale shqetesojne kosovaret

15/05/2009 15:25

Papunesia, varferia, mungesa e energjise dhe korrupsioni jane fenomenet qe shqetesojne me shume shoqerine civile ne Kosove.

Keshtu thuhet ne nje raport te UNDP, te publikuar sot ne Prishtine, ku theksohet se ceshtjet social-ekonomike jane ato me te cilat ballafaqohet popullsia kosovare.

Sipas raportit, qytetaret kosovare mendojne se keto ceshtje kercenojne stabilitetin e Kosoves.

Po ashtu, te njejtin mendim kane edhe banoret serbe te shtetit te ri, te cilet ndryshe nga heret e tjera kane anashkaluar shqetesimet qe mund te vijne nga marredheniet nderetnike.

Top Channel