Thaci: Prioritet procesit te integrimit

15/05/2009 15:10

Kryeministri i Kosoves, Hashim Thaci ka deklaruar se integrimi i vendit ne strukturat evropiane eshte prioritet i qeverise se tij.

Thaci ka theksuar se institucionet e Kosoves jane te angazhuara makimalisht per te intensifikuar dinamiken e procesit te integrimit dhe dialogun me Komisionin Evropian.

“Procesin e integrimit te Kosoves qeveria e ka vendosur si prioritet strategjik dhe vizion te politikes se vendit dhe vullnetit te popullit”, ka pohuar Thaci.

Kryeministri eshte shprehur me tej se eshte i vetedijshem per veshtiresite qe ka ky proces dhe per kete ka kerkuar me shume angazhim nga institucionet.

Top Channel