Parisi-Shkupit: Mbeshtesim liberalizimin e vizave

15/05/2009 16:45

Franca do ta mbeshtese liberalizimin e vizave per Maqedonine menjehere sapo Komisioni Evropian te jape nje rekomandim te tille.

Ka qene ky premtimi qe ministri francez i Emigracionit dhe Integrimit, Erik Beson i beri sot kryeministrit maqedonas, Nikolla Gruevski, gjate nje takimi ne Paris.

“Te gjithe treguesit flasin se Komisioni do te parashtroje nje raport pozitiv per Maqedonine. Bashkimi Evropian i vlereson arritjet e vendit dhe per kete ne jemi optimiste”, ka deklaruar Beson.

Ai ka shtuar me tej se Maqedonia e meriton vendin e saj ne BE dhe se Franca eshte e gatshme ta ndihmoje ne kete drejtim.

Top Channel