Presidenti i Kosoves Fatmir Sejdiu ka emeruar sot gjyqtaren e Gjykates Supreme te Kosoves, Nesrin Lushta kryetare te Komisionit Qendror te Zgjedhjeve.

Ne ceremonine e betimit te kreut te ri te KQZ-se, Sejdiu tha se pret qe Lushta te punoje ne baze te Kushtetutes dhe ligjeve te Kosoves.

Lushta zevendeson ne kete post Zait Xhemajlin, i cili dha doreheqjen per shkak te disa problemeve personale.

Top Channel