Sejdiu: Vizita e Biden, historike

13/05/2009 16:10

Presidenti i Kosoves Fatmir Sejdiu ka deklaruar se vizita e nenpresidentit amerikan Joe Biden ne Kosove eshte historike.

“Vizita do te jete e vecante dhe historike. Ardhja e zyrtarit te larte amerikan do te jete nje shenje per mbeshtetjen ndaj Kosoves”, ka deklaruar Sejdiu.

Ai ka shtuar me tej se kjo vizite konfirmon gjithashtu mbeshtetjen e SHBA ndaj demokracise dhe zhvillimit te suksesshem te te gjitha vendeve te rajonit.

Top Channel