Polonia: Pro integrimit te serbise ne BE

13/05/2009 20:45

Polonia eshte shprehur ne favor te integrimit te Serbise dhe vendeve te tjera te Ballkanit perendimor ne Bashkimin Evropian.

Presidenti polak Lech Kaczynski ka siguruar sot gjate nje vizite ne Beograd mbeshtetjen e vendit te tij, duke dale ne te njejten kohe kunder pavaresise se Kosoves.

“Qeveria polake e zgjedhur ne menyre demokratike ka te drejte te njohe Kosoven, por nje vendim i tille eshte marre pa aprovimin e presidentit”, ka deklaruar Kaczynski.

Top Channel