Pacolli mberrin ne Afriken e Jugut

13/05/2009 18:50

Kryetari i AKR-se, Behxhet Pacolli ka mberritur ne Afriken e Jugut ne kuader te misionit te tij per njohjen e Kosoves nga shtetet afrikane.

Sic behet e ditur nga selia e AKR-se, shtetet Lesotho, Kenya, Mauritius, Madagascar dhe Ujdhesat Komore do te jene piketakimet kryesore te Pacollit.

Ai do te takohet me perfaqesuesit me te larte te ketyre shteteve. Kryetari i AKR-se ka nenvizuar se pret qe te arrije rezultate nga iniciativat e tij.

Top Channel