Marredheniet mes Kosoves e Malit te Zi, brenda veres

13/05/2009 13:45

Kosova dhe Maqedonia do te vendosin marredheniet diplomatike brenda veres.

“Marredheniet ne nivel ambasadoresh mund te vendosen muajit e ardhshem”, ka deklaruar kryetari i parlamentit malezez, Ranko Krivokapic. “Ekzistojne shume arsye qe kjo te ndodhe edhe perpara veres. Ne presim nje numer te madh turistesh nga Kosova, te cileve u duhet sherbimi tyre diplomatik dhe konsullor”, ka thene Krivokapic per nje televizion malazez.

Edhe lideri i Unionit Demokratik Shqiptar Ferhat Dinosha ka theksuar se marredheniet diplomatike me Prishtinen duhet te vendosen deri ne vere.

Top Channel