Kosove, me 15 maj votohen anetaret e GJ.K

13/05/2009 15:55

Seanca e Kuvendit te Kosoves per zgjedhjen e anetareve te Gjykates Kushtetuese te shtetit te ri do te mbahet pasneser, me 15 maj.

Vendimi eshte marre nga kryesia e Kuvendit, e cila se bashku me kryetarin Jakup Krasniqi eshte shprehur se zgjedhja e gjyqtareve dhe e avokatit te popullit duhet bere para 1 vjetorit te Kushtetutes.

Duke vleresuar rendesine e nje institucioni si Gjykata Kushtetuese, anetaret e kryesise dhe kryetaret e grupeve parlamentare kane rene dakord qe votimi te behet ne forme elektronike.

Top Channel