Beogradi dhe Prishtina, “lufte” me pulla poste

04/05/2009 23:35

Dhjete vjete pas konfliktit, Serbia dhe Kosova vazhdojne “luften” mes tyre. Kete radhe beteja eshte zhvendosur ne fushen e filatelise.

Ne Beograd nuk e kane pritur mire serine e pullave qe ka emetuar Kosova me Manastirin e Decanit.

Ministri serb i Kultures ka deklaruar se pullat jane te paligjshme pasi nuk jane leshuar nga qeveria e Beogradit.

“Keto pulla postare nuk jane leshuar nga shteti serb. Do te emetojme pulla qe i perkasin historise serbe”, tha Nebojsa Bradic.

Top Channel