Dyshime per varr masiv prane Prishtines

27/04/2009 11:20

Dyshime per ekzistencen e nje varri masiv ne Bernice te Eperme, ne afersi te Prishtines.

Nje banor i zones ka njoftuar ne polici se gjate germimit ne nje parcele private ka zbuluar nje kafke njeriu dhe pjese gjymtyresh.  

Forcat policore dhe mjeke ligjore kane mberritur ne vendngjarje per te bere verifikimet, qe do te tregojne nese kemi te bejme me trupa njerezish.

Top Channel