Greqi, ekonomia vendase ne krize te thelle

26/04/2009 12:10

Ekonomia greke duket se do te vuaje nje krize te thelle, pasi treguesit kryesore te saj jane ne renie te vazhdueshme.

Deficiti buxhetor ka arritur ne 5 per qind, 2 per qind me shume se sa norma e lejuar nga Komisioni Europian, nderkohe qe papunesia ka arritur ne 9 per qind.

Gjithashtu, alarmante jane edhe shifrat e importeve dhe eksporteve, ku renia eshte dyshifrore.

Top Channel