UCK, nga SHBA ne Kosove

25/04/2009 03:25

“Shqiptaro-amerikanet e UCK-se”, kronike e batalionit “Atlantiku” eshte libri i cili vjen per lexuesit shqiptare me autore Uk Lushi, nga shtepia botuese “Ora”.

Nje liber i cili eshte realizuar ne formen e nje kronike te gjate, ku Fondacioni shqiptaro-amerikan iu bashkua Ushtrise Clirimtare te Kosoves, pas nje pergatitje stervitore duke marshuar nga SHBA, drejt Kosoves.

Ne pjesen e fundit te librit autori i ka kushtuar vemendje dhe nje ngjarjeje te dhimbshme, ekzekutimit te vellezerve Bytyci nga serbet.

Top Channel