Meurs: GJND s’mund ta anuloje pavaresine

17/04/2009 16:55

Gjykata Nderkombetare e Drejtesise do te beje vetem analizen e pavaresise se Kosoves dhe nuk do te mund ta ktheje mbrapsht ate.

Keshtu ka deklaruar doktor Wim van Meurs, profesor ne Universitetin e Nijmegenit ne Holande.

“Gjykata nuk mund ta anuloje vendimin per pavaresine e Kosoves, sepse shpallja e pavaresise dhe njohja e saj eshte ceshtje e secilit vend vec e vec”, ka pohuar eksperti i ceshtjeve ballkanase.

Top Channel