Bujqesia, memorandum bashkepunimi Shqiperi-Kosove

10/04/2009 13:10

Shqiperia dhe Kosova nenshkruajne nje memorandum mirekuptimi per bashkepunim ne fushen e bujqesise.

Memorandumi eshte firmosur nga ministri shqiptar i Bujqesise, i cili ndodhet ne Prishtine dhe homologut te tij Idriz Vehapi.

Nga ana e tij, Gjana vleresoi se bujqesia eshte sektor jetik per ekonomite e te dy vendeve, ndersa Vehapi premtoi se bashkepunimi do te shtrihet edhe ne fushen e legjislacionit.

Top Channel