Hyrja ne NATO, feste ne trevat shqiptare

02/04/2009 16:15

Shqiptaret ne Kosove, Mal te Zi, Luginen e Presheves dhe treva te tjera shqiptare po bejne pergatitjet e fundit per te festuar anetaresimin e Shqiperise ne NATO.

Edhe ne Shkup e Tetove, banoret shqiptare po pergatiten te festojne permes mitingjeve masive dhe ceremonive te ndryshme.

Banoret shqiptare te ketyre vendeve e konsiderojne hyrjen e Shqiperise ne NATO nje eveniment te jashtezakonshem jo vetem per shtetin shqiptar.

Top Channel