NATO, Gruevski i deshperuar per Maqedonine

01/04/2009 15:50

Kryeministri maqedonas Nikolla Gruevski eshte i deshperuar per faktin se Maqedonia nuk do te mund te behet anetare e NATO-s ne samitin e ardhshem te Aleances.

Gruevski ka mirepritur anetaresimin e plote qe do t’i behet Shqiperise dhe Kroacise, por ka theksuar se edhe Maqedonia i ka permbushur kushtet per anetaresim.

“Gezohemi per Shqiperine dhe Kroacine, por jemi te deshperuar qe Maqedonia nuk do te jete me to, edhe pse i ka plotesuar te gjitha kushtet per anetaresim”, ka pohuar Gruevski.

Top Channel