Krijohet Klubi Euro-Atlantik i Kosoves

01/04/2009 10:05

Krijohet ne Prishtine Klubi Euro-Atlantik i Kosoves. Qellimi i tij eshte te ndihmoje ne procesin e integrimit te Kosoves ne NATO.

Kryetar i Bordit u zgjodh ish-kryeministri Agim Ceku, ndersa pjesetare te tij jane perfaqesues te partive politike, institucioneve, shoqerise civile dhe minoriteteve.

“Puna e pare e Klubit nis me percaktimin e vizionit dhe hapave, qe duhet te ndermarre Kosova drejt integrimit ne NATO”, deklaroi kryetari Agim Ceku.

Top Channel