Zgjedhjet ne Maqedoni, Most raporton incidente

22/03/2009 17:00

Shoqata qytetare ne Maqedoni Most ka konstatuar parregullsi te vogla gjate procesit zgjedhor ne disa komuna.

Sipas Most, jane shperndare materiale propaganduese per kandidatet per presidente ne lagjen Lisice, ndersa ne Cair kane munguar materialet zgjedhore.

Nga ana e Komisionit te Zgjedhjeve nuk jane konfirmuar keto incidente.

Shoqata ka kryer sondazhe dhe ka verejtur se deri ne oren 13:00 kane votuar 27.82 perqind e popullsise.

Top Channel