Numerimi i votave, KSHZ rezultate paraprake

22/03/2009 23:05

Njoftimet e fundit nga Komisioni Shteteror i Zgjedhjeve ne Maqedoni me 10% të votave të numëruara udhëheq kandidati i VMRO-DPMN-së Gjorgji Ivanov.

Pas tij radhiten Lube Boshkovski dhe kandidati i LSDM-së Ljubomir Ferçkovski.

Ndërsa Imer Selmani i Demokracisë së Re renditet i katërti për momentin me 2,843 vota. Këto janë rezultate nga 345 qendra votimi.

Top Channel