Zgjedhjet, qeveria e Shkupit publikon masat

19/03/2009 20:10

Tre dite para zjedhjeve, Ministria e Brendshme maqedonase publikoi masat per garantimin e rendit dhe qetesise gjate ketij procesi.

Ministrja Gordana Jankulovska paralajmeroi nderhyrjen e policise ndaj cdo perpjekjeje per te ndikuar apo prishur normalitetin e procesit zgjedhor.

“Te gjitha veturat zyrtare dhe veturat e policise do te jene te shenuara. Policet do te mbajne uniforma me te cilat do te njihen, nderkohe qe agjentet ne terren do te bashkepunojne me shtabin operativ. Nuk do te tolerojme asnje person qe do te veproje ne kundershtim me urdherat e Ministrise se Brendshme”, ka pohuar Jankulovska.

Top Channel