“Discovery” mberrin ne Stacionin Nderkombetar

18/03/2009 01:45

Anija amerikane “Discovery” eshte lidhur me Stacionin Hapesinor Nderkombetar.

Manovra eshte kryer pa incidente dhe sipas protokollit. Lajmin e ka bere te ditur NASA.

Ne bord te mjetit, i cili u nis dhe nga Cape Canaveral pas disa shtyrjeve resht, jane shtate austronaute.

Top Channel