Ndermarrja e Trepces, pezullohen tre punonjes

09/03/2009 14:20

Pezullohen tre punonjes te ndermarrjes se Trepces, per shkak te shkeljes se rregullave.

Keshtu menaxheri i ri, ka pezulluar zevendesmenaxherin, drejtorin e Metalurgjise se Zinkut dhe Inxhinierin e kesaj Metalurgjie, pasi kane shkelur urdheresat dhe nuk jane respektuar procedurat e tenderimit per shitjen e produkyeve te ndermarrjes.

Bazuar ne rregulloren ne fuqi, kane nisur te merren edhe masat disiplinore.

Top Channel