Cekia mbeshtet perspektiven evropiane te Kosoves

06/03/2009 13:00

Cekia deklarohet ne mbeshtetje te perspektives evropiane te Kosoves.

Drejtori i Pergjithshem per BE-ne ne Ministrine e Jashtme ceke, Libor Secka, eshte shprehur se prioritet i politikes se tij eshte Ballkani Perendimor.

Keto komente ai i beri pas takimit me kryeministrin kosovar Hashim Thaci. Kreu i qeverise vleresoi se Kosova ka te ardhme te sigurt evropiane dhe se institucionet vendore jane duke zbatuar kriteret e domosdoshme per integrim ne NATO dhe BE.

Top Channel