Appathuray: Asnje plan per reduktimin e trupave

05/03/2009 15:10

Zedhenesi i NATO-s, James Appathuray ka deklaruar se kushdo qe spekulon me lajmet per zvoglimin e trupave te KFOR-it ne Kosove, nuk flet ne emer te Aleances.

“Per momentin nuk ekziston asnje plan, e aq me teper nje vendim per zvogelimin e numrit te ushtarakeve”, ka pohuar Appathuray.
Sipas tij, nese per kete ceshtje nis nje diskutim, ai do te zhvillohet ne baze te informacioneve qe do te japin gjeneralet qe punojne ne terren.

“Vec kesaj, nje debat i tille do te ishte i mundshem vetem kur te jene plotesuar rrethanat politike dhe ato te sigurise ne Kosove”, ka shtuar zedhenesi i NATO-s.

Top Channel