Njohja e shtetit, Hyseni takime ne Londer

02/03/2009 14:25

Ndersa presidenti Sejdiu do te loboje per njohjen e Kosoves ne takimet ne Nju Jork, ministri i Jashtem i Kosoves ka udhetuar drejt Londres.

Skender Hyseni gjate vizites njeditore do te zhvilloje takime me ambasadore te vendeve, qe ende nuk e kane njohur shtetin e ti. Shefi i diplomacise kosovare do te mbaje nje fjalim ne Institutin Mbreteror per Ceshtje nderkombetare “Chatham House”, me temen “Kosova e pavarur, nje vit pas”.

Pjese e fjalimit do te jene arritjet ne nje vit shtet dhe sfidat me te cilat perballet vendi. Nder me kryesoret eshte rritja e vendeve qe njohin shtetin e pavarur. Hyseni do te flase edhe per raportet me fqinjet dhe perspektiven euroatlantike te Kosoves.

Top Channel