Zgjedhjet ne 2011, AAK: Te nderhyje drejtesia

28/02/2009 12:05

Aleanca per Ardhmerine e Kosoves kerkon reagimin e drejtesise ne lidhje me vendimin per zhvillimin e zgjedhjeve parlamentare ne vitin 2011.

“Deklarata e Grupit Ndërkombëtar për Kosovën qe kete vit te mos kete zgjedhje, eshte qendrim politik dhe aspak ligjor”, thote njeri prej perfaqesuesve te AAK-se.

Kjo force politike ne opozite, e cila kerkon me force zhvillimin e zgjedhjeve brenda 2009, kerkon qe Gjykata Kushtuese dhe organet e tjera te drejtesise te japin qendrimin e tyre per vendimin.

Top Channel