ORA: Mbeshtetja e SHBA-se, inkurajuese

28/02/2009 13:35

“Mbeshtetja e fuqishme e SHBA-se per shtetin sovran dhe demokratik te Kosoves”, eshte inkurajuese.

Deklarata vjen nga partia Reformiste ORA. Kryetarja e partise Teuta Sahatcia, vleresoi edhe vendimin e Gjykates se Hages per denimin e ish-zyrtareve te larte te Serbise per krime ne Kosove.

Gjate nje konference per shtyp ORA shprehu solidaritetin me punonjesit e shendetesise dhe e cilesoi te drejte greven e tyre.

Top Channel