Mblidhet sot Grupi Drejtues per Kosoven

27/02/2009 10:50

Grupi Drejtues Nderkombetar per Kosoven, i kryesuar nga Perfaqesuesi Civil Nderkombetar, Peter Feith, takohet sot ne Vjene.

Bisedimet do te perqendrohen ne zhvillimet e fundit ne vend dhe rreth zbatimit te planit te Ahtisarit.

Ne takim do te marre pjese edhe ministri i Forces se Sigurise se Kosoves, Fehmi Mujota, qe do te flase per ngritjen e kesaj force dhe per aspekte te tjera, qe lidhen me kete fushe.

Top Channel