SHBA: Kosova te rimekembe ekonomine

20/02/2009 18:50

Departamenti amerikan i Shtetit i ben thirrje qeverise kosovare qe te perqendrohet tek rimekembja e ekonomise, duke e cilesuar ate si nje nga prioritetet kryesore.

“Kosova duhet te riperterije ekonomine. Ajo ka marre ndihma te medha financiare nga SHBA, BE dhe Banka Boterore”, ka deklaruar zyrtari i DASH, Stuart Jones.

Ai ka vleresuar progreset e qeverise kosovare gjate nje viti pavaresi, duke nenvizuar se jane arritur shume objektiva.

Top Channel