Sejdiu e Thaci takojne perfaqesuesit e vendeve te Kuintit

17/02/2009 14:20

Presidenti i Republikës së Kosovës, Fatmir Sejdiu dhe Kryeministri Hashim Thaçi me rastin e njëvjetorit të pavarsisë së Kosovës kanë pritur në një takim ambasadorët e vendeve të Kuintit dhe Përfaqësuesin Civil Ndërkombëtar, Peter Feith.

Në njëvjetorin e parë të shtetit të pavarur,  presidenti Sejdiu, ka pritur edhe familjen Sopa nga fshati Sllovi i Lipjanit, bijën e së cilës, Pavarësinë, e cila sot mbush nje vjec.  

Po ashtu një grup fëmijësh të Institucioneve parashkollore “Gëzimi ynë”  kanë vizituar presidencën e Kosovës ku janë pritur nga presidenti Sejdiu.

Top Channel