Kosova po ze vendin e saj ne atlaset e botes

17/02/2009 19:30

Per breza te tere kosovaresh, realiteti i Kosoves se pavarur eshte endrra e nje jete te tere, pas me shume se dy shekujsh, jo thjesht ne Jugosllavi, por edhe nen thundren shtypese te makinerise serbe te shtetit dhe propagandes.

Ndaj realiteti i ri i Kosoves shtet ka shume rendesi, edhe ne shenjat me te vogla. Sic jane per shembull atlaset e botes, ku duket tashme qarte konturi i shtetit me te ri ne bote.

“Perdorues te ndryshem ne gjuhe te ndryshme do ta shohin Kosoven prane vendeve te tjera te botes”, deklaron studiuesi Bardhyl musai.

Top Channel