Fjalimi i Faith, debate ne Kuvend

13/02/2009 02:35

Fjalimi i Piter Faith ne Parlamentin Evropian ka ndezur debatin ne Prishtine.

Kryeministri Thaci ka kundershtuar kritikat e shefit te zyres nderkombetare per mangesi te qeverise ne llogaridhenie dhe transparence.

Por qendrimet e Faith i ka mbeshtetur opozita ne Kuvend, qe ka gjetur serish rast per te sulmuar qeverine dhe mazhorancen.

Top Channel