Kosove, ish-anetaret e TMK, ultimatum qeverise

06/02/2009 15:55

Ish-anetaret e TMK-se qe nuk jane perfshire ne Forcen e Sigurise se Kosoves kane reaguar sot duke deklaruar se ofertat e qeverise nuk plotesojne kerkesat e tyre dhe kane paralajmeruar protesta te perditshme para selise se FSK-se.

Ata i kane lene kohe qeverise deri te henen ne oren 15, qe te plotesoje kerkesat e tyre qe jane shkarkimi i ministrit te FSK Fehmi Mujota, i kreut te kesaj njesie Sulejman Selimi dhe zevendesit te tij Rrahman Rama.

Gjithashtu, ata kane kerkuar edhe rishikim te procesit te perzgjedhjes se anetareve te FSK-se. Diten e sotme ish-pjesetaret e TMK-se protestuan para nderteses ku do te vendoset Ministria e FSK-se.

Top Channel