Kosova hap ambasaden ne Vjene

06/02/2009 10:00

Kosova zgjeron marredheniet me vendet europiane, duke hapur zyrtarisht ambasaden e saj ne Vjene.

Presidenti Sejdiu ka vendosur flamurin gjate ceremonise inauguruese, ku moren pjese perfaqesues shteterore te Austrise, ambasadore dhe diplomate te vendeve te ndryshme te botes, si dhe kryetari i AKR-se, Behxhet Pacolli.

I ngarkuari me pune ne kete ambasade, Sabri Kicmari, tha se ambasada nuk do te sherbeje vetem per sherbime konsullore per shtetasit e Kosoves, por edhe per thellimin e bashkepunimit me Austrine dhe ne lobimin per njohje te reja.

Top Channel