Daci mbledh kreret e partive opozitare

06/02/2009 13:35

Kryetari i Lidhjes Demokratike te Dardanise, Nexhat Daci, ka ftuar sot ne nje takim konsultativ kryetaret e partive politike te opozites.

Axhenda e takimit nuk eshte bere publike, por besohet se pjesemarresit do te shpallin qendrimet per zhvillimet ne vend dhe nismat qe po drejton koalicioni qeveritar.

Nje prej temave qe pritet te diskutohet eshte qendrimi i ketyre partive ndaj vendimit te presidentit per shtyrjen e zgjedhjeve.

Top Channel