Ish-pjesetaret e TMK-se, te premten ne proteste

03/02/2009 11:05

Ish-pjesetaret e TMK-se jane te vendosur te vazhdojne protesten e tyre kunder mosperfshirjes ne FSK. Keshilli organizativ vendosi qe protesta te zhvillohet diten e premte ne Prishtine.

Kryeministri Thaci nuk eshte pergjigjur ende ne lidhje me ceshtjet e negociuara gjate javes se kaluar. Nje nje deklarate te keshillit thuhet se disa ish-pjesetareve u jane bere oferta, ndersa disa te tjere jane punesuar ne baze te preferencave.

Edhe pse KFOR ka deklaruar se nuk do te kete nje proces verifikimi per pranimet ne FSK, protestuesit nuk do te ndalen. Nje dite me pare pjesetaret e perzgjedhur te Forces se Sigurise se Kosoves, nen kontrollin e oficereve te NATO-s dhe KFOR-it, filluan stervitjen.

Top Channel