PSD: Zgjedhjet te mbahen ne pranveren e vitit 2010

30/01/2009 11:20

PSD perserit qendrimin e saj se kompromisi me i mire per zgjedhjet, do te ishte qe si ato parlamentare, dhe ato lokale, te mbahen se bashku ne pranvere te vitit 2010.

Kjo duhet te arrihet pas nje debati gjitheperfshires dhe nje konsensusi mes pozites dhe opozites. Kryesia e Partise Socialdemokrate e ka vleresuar vitin e pare te pavaresise si nje vit historik per Kosoven, por edhe si nje vit te shpresave te medha dhe shanseve te humbura per fuqizimin dhe afirmimin nderkombetar te shtetit te ri.  

PSD veren se ne vitin e pare te punes, qeveria aktuale nuk ka mbajtur premtimet per te qeverisur si duhet vendin.

Top Channel