Pakistani: Do punojme per njohjen e Kosoves

30/01/2009 17:25

Kryeministri shqiptar Sali Berisha, gjate nje takimi te zhvilluar me kryeministrin pakistanez ne Davos, ka marre garancine nga ky i fundit se Pakistani do te punoje seriozisht ne drejtim te njohjes se pavaresise se Kosoves.

Nder te tjera, Berisha dhe homologu Raza Gilani kane diskutuar edhe per perforcimin e marredhenieve dypaleshe.

Gilani shprehu vleresimet e tij per zhvillimin dhe progresin ekonomik te Shqiperise ne vitet e fundit, si dhe per angazhimet e qeverise ne luften kunder krimit dhe korrupsionit.

Top Channel