Thaci: Perkrahim presidentin per zgjedhjet

17/01/2009 13:30

Qeveria e Kosoves perkrah vendimin per mbajtjen e zgjedhjeve te pergjithshme ne vitin 2011.

Deklarata u be nga kryeministri Thaci, qe mbeshteti vendimin e presidentit Sejdiu, te cilin e quajti ne perputhje te plote me kushtetuten dhe planin Ahtisari.

Persa i perket ceshtjes se bisedime teknike mes Prishtines dhe Beogradit, kryeministri u shpreh: ”Ne do te respektojme Kushtetuten e Kosoves dhe gjithcka qe rrjedh nga dokumenti i Ahtisarit. Per ceshtje praktike do mbajme takime me interes per Kosoven dhe qytetaret e saj, por edhe per Serbine, por gjithcka do jete ne raporte ndershteterore”.

Kreu i qeverise zhvilloi sot nje takim me kreret e shoqatave te dala nga lufta.

Top Channel