Kosove, sot pakti per heqjen e vizave me Turqine

13/01/2009 10:50

Turqia firmos sot marreveshjen per heqjen e vizave me Kosoven. Neshkrimi do te behet nga ministri i Jashtem turk, Ali Babaxhan, qe ndodhet ne Prishtine se bashku me nje delegacion prej 100 biznesmenesh.

Babaxhan do te bisedoje me presidentin Sejdiu, kryeministrin Thaci, kryetarin e Kuvendit, Krasniqi dhe Ministrin e Puneve te Jashtme, Skender Hyseni. Babaxhan do te takohet edhe me kryesine e Kuvendit te Kosoves, me perfaqesuesin nderkombetar Piter Feith, si dhe do te mbaje nje fjalim ne parlament.

Sot pritet edhe nenshkrimi i nje marreveshjeje bashkepunimi mes dy vendeve.

Top Channel