Freedom House: Kosova, vend jo i lire

13/01/2009 12:00

Raporti vjetor i “Freedom House”, e rendit Kosoven si nje vend jo te lire.

Ne shkallen prej nje deri ne shtate, ku njeshi eshte nota me e mire, Kosova ka marre gjashte per te drejtat politike dhe pese per te drejtat civile.

Vendi kritikohet per mosrespektim te te drejtave te njeriut, te pjesetareve te minoriteteve, situates se keqe te sigurise dhe korrupsionit.

Top Channel