EULEX, bashkepunim me Maqedonine per sigurine

13/01/2009 10:05

EULEX do te bashkepunoje ngushte edhe me organet e sigurise ne Maqedoni.

Shefi i misionit, Yves de Kermabon deklaroi nga Shkupi, pas takimit me kreret e ministrise se Brendshme se bashkepunimi do te vazhdoje ne fushen e sigurise, luften kunder krimit te organizuar dhe krimit nderkufitar.

Minsitrja Gordana Jankullovska dhe shefi i EULEX vleresuan bashkepunimin e deritanishem midis autoriteteve kosovare dhe atyre te Maqedonise ne fushen e policise.

Gjate vitit te kaluar jane realizuar nente takime ne nivele te ndryshme te bashkepunimit ne sfushen e sigurise me autoritetet vendore dhe nderkombetare ne Kosove.

Top Channel