Biserko: Arrestimet, qellim destabilizimi

12/01/2009 21:40

Aktivistja serbe Sonja Biserko ka deklaruar se arrestimet e shqiptareve ne Luginen e Presheves jane bere me qellim destabilizimi.

“Keto raste behen per te treguar se ka nje destabilizim dhe se kosovaret pas shpalljes se pavaresise nuk jane ne gjendje te drejtojne shtetin e tyre”, ka deklaruar Biserko.

Duke iu referuar disa deklaratave te zyrtareve serbe, ajo ka theksuar se arrestimi i 10 shqiptareve eshte nje levizje qe ka doren e qeverise serbe.

“Duhet te kujtojme se ministri i Jashtem Vuk Jeremic ka thene se Kosova duhet te pengohet ne anetaresimin e saj ne institucionet nderkombetare”, ka shtuar Biserko.

Top Channel